Betalen

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Top Hats worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen
Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:

- iDEAL, online betalen via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers
- betaling achteraf per acceptgiro (+ € 1,95 administratiekosten) of eenmalige machtiging (+ € 1,50 administratiekosten)
-- PayPal
- een cadeau- of tegoedbon, uitgegeven door tophats.be

Offline betalen
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. Je kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethodes:

- overboeking via onze Belgische bankrekening

 

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. tophats.be is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.